Grafisch bedrijf

Het Multa grafisch bedrijf levert kwaliteits
druk- en/of printwerk tegen scherpe prijzen.

Multa grafisch bedrijf is een bedrijf met vele mogelijkheden. Het uitgebreide machinepark zorgt ervoor dat wij uw drukwerkproduct in zijn geheel kunnen verzorgen. Dit betekent dat wij niet alleen uw product drukken maar ook garant staan voor een snelle en passende afwerking. Het Multa grafisch bedrijf is sterk in kleine en middelgrote series waarbij de kwaliteit en aandacht voor de klant centraal staat. Het Multa grafisch bedrijf levert kwaliteits druk- en/of printwerk tegen scherpe prijzen.

Het Multa grafisch bedrijf verzorgt uw gehele huisstijllijn, uw briefpapier, enveloppen, vervolgvellen en visitekaartjes. Maar denk ook aan bonnenboekjes, doorschrijfformulieren in 2 of 3-voud en met vriendelijke groeten kaarten. Ook kunnen wij uw gehele mailing verzorgen. Dit betekent dat wij de mailingsbrief of bijvoorbeeld verhuiskaart bedrukken, een bijpassende envelop bedrukken en dit samenvoegen. Ook kunnen wij vanuit uw adressenbestand etiketten printen en zo de totale mailing ter post aanbieden.

Multa grafisch bedrijf kan meer dan alleen maar drukken! Wij verzorgen ook uw kopieerklussen. Van een eenvoudig A4’tje tot A3 in kleur tot een clubblad van vele pagina’s met een gekleurde omslag. Ook het inbinden van diverse drukwerkproducten (zoals b.v. jaarverslagen) kan bij ons. Hier zijn verschillende methode’s voor b.v. wire o, aan de kop of rug gelijmd en hotsealen in een map.

Het Multa grafisch bedrijf is uw specialist op het gebied van gelegenheidsdrukwerk, zoals geboorte- huwelijks en jubileumkaarten. We bezitten een groot assortiment familiedrukwerk. U kunt op werkdagen van 08.30 uur tot 16.30 uur bij ons terecht om vrijblijvend boeken met kaarten mee te nemen om hieruit een keuze te maken.

Drukwerk:

  • Zakelijk: verzorging gehele huisstijl zoals briefpapier, enveloppen, visitekaarten, flyers, doorschrijfformulieren, etiketten enz.
  • Particulier: wij bieden een grote collectie huwelijkskaarten en geboortekaartjes van Belarto.

Nabewerking:

  • Inbinden perforeren, inlijmen, vouwen, rillen, nieten, nummeren, lamineren zijn enkele van de nabewerkingen die we in huis hebben.

Printen/kopiëren:

  • Kleur kopiëren tot een formaat van SRA3 (320x450mm) tot 300 grs papierdikte.
  • Groot formaat printen A2, A1, A0 maar ook afwijkende formaten op de volgende papiersoorten: Gloss 200 grs, Matt 170 grs, Blue back 140 grs voor buiten, Vlaggenstof 110 grs waarvan we een vlag voor u kunnen maken. Canvas 340 grs voor het maken van een schilderij.
  • Ook drukken wij voor sportverenigingen en wijkverenigingen hun clubbladen.